De 3 Chalets

109

108

106


Droompark Buitenhuizen ligt in Velsen-Zuid in het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude, en biedt een buitenzwembad, voor de kinderen een speelterrein, en een restaurant. Ook een cafetaria en minimarkt ontbreekt niet.

Bij het cafetaria is ook een minimarkt (zie voor meer info op onze site) waar u de eerste benodigdheden kunt kopen. In de maanden juli en augustus is er een animatie programma voor de kinderen.

 

De chalets beschikken over een tv en een ruim terras. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van een vaatwasser en een magnetron. De eigen badkamer heeft een douche en toilet. De kamer biedt uitzicht op de tuin.(zie onze foto galerij). Wifi is beschikbaar in deze chalets. 

 

U kunt gratis parkeren bij de accommodatie.

Bij Droompark Buitenhuizen vindt u een natuurmeer waar goed gevist kan worden en een zandstrand waar u heerlijk kunt zonnen.  Zwemmen kunt u in het buitenzwembad. Er is een kleine infra rood sauna en een fitness ruimte.

Bij de accommodatie en in de omgeving kunt u tal van activiteiten ondernemen, zoals skiën, golfen, fietsen ( deze kunt u huren bij de receptie), paardrijden, kanoën, terrein rijden etc.  

Verder vindt  u alle informatie op onze site en kunt u ook info krijgen bij de receptie.  

Onze  chalets liggen  op ruim ca 25 km van de luchthaven Schiphol. Wat erg plezierig is, maar als nadeel  soms wat overvliegend verkeer geeft.